Pannat

2 Tuote

Käsityönä punottu uniikki paracordpanta on kuin koiran koru, mutta käytännöllinen sellainen! Niinkin arkipäiväinen asia kuin kaulapanta voi olla ilahduttavan kaunis käyttöesine, joka myös kestää käytössä. Materiaali on helposti konepestävissä jo 30 asteessa ilman huuhteluainetta. Erilaisia pantamalleja löytyy useita, ja laajan värivalikoiman ansiosta voit teettää koirallesi todella upean ja yksilöllisen pannan.


Pannan voi tilata sekä puolikiristävänä että pistolukollisena. Puolikiristävän pannan etuja ovat sen helppo pukeminen ja pois ottaminen, sekä miellyttävyys koiralle; kun koira ei vedä, panta ei kiristä. Kun panta on oikein mitoitettu, se ei kurista koiraa eikä liioin sujahda vahingossa pois päältä. Ilmoita tilatessa koiran kaulanympärys. 


Puolikiristävässä pannassa kurraosan voi valita muutamasta vaihtoehdosta: kevyin on ns. tuplanaru-kurra, joka sopii kaikille, mutta aivan erityisesti pienille koirille. Muita vaihtoehtoja ovat kurrat, jotka on tehty cobra-punoksella, kalanruoto-punoksella tai pyöreällä punoksella. Myös pk-ketjuja on tilausvalikoimassa.


Tehdään mittatilaustyönä valitsemissasi väreissä.


TÄRKEÄÄ! Lue MITTAUSOHJEET täältä!  Www.qwidog.fi/fi/sivu/mittausohjeet

  • Näkymä
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä