QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus

QwiDog handmade
QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus
QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

48,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 10 - 21 työpäivää

Tuplatalutin on kahden koiran ulkoiluttajalle, joka haluaa säästyä hihnojen toisiinsa kietoutumiselta ja ainaiselta selvittelyltä. Kierteenpoistajan ansiosta hihnat eivät sotkeennu toisiinsa, vaikka koirat vaihtaisivat paikkoja keskenään. Koirat voivat jopa leikkiä hihnojen sotkeentumatta!

Talutinta on helppo käyttää: Yksi käsilenkki ja kaksi kierteenpoistajasta lähtevää hihnaa antavat sopivasti vapautta sekä taluttajalle että koirille. Koirilla on enemmän liikkumavaraa ja helpompi pysähtyä esim. tarpeilleen kuin perinteisen lyhyenmallisen jakajan kanssa. 

Voit pitää käsilenkkiä ranteen ympärillä ja hallita hihnoja tarvittaessa vapaana olevalla kädellä. Jos koirasi kulkevat pääasiassa vierelläsi, on lyhyempi talutin paras valinta. Jos taas haluat, että koirat saavat kävellä edelläsi, on parempi valita hieman pidempi talutin (esim. 200 cm), jolloin sinun ja koiriesi väliiin jää vielä askellustilaa. 

Käyttökokemusten mukaan kaupunkiympäristössä tehdyt kävelylenkit sujuvat vaivattomimmin lyhyellä 150 - 170 cm taluttimella, kun taas avarampaan maastoon valitaan usein noin 200 cm pitkä talutin. 

Tuplataluttimessa on paksumpi käsilenkki (kuten XL-taluttimessa). 

Suositellaan ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille koirille.  

Katso video!


HUOM! Tuplataluttimen saa myös irrotettavalla käsilenkillä! Se muuntuu kahden koiran tuplataluttimesta pitkäksi taluttimeksi, kun siirrät käsilenkin keskilenkistä hihnan toisessa lukkopäässä olevaan renkaaseen. Voit esimerkiksi päästää toisen koiran irti metsässä samalla, kun toinen pysyy turvallisesti remmin päässä, mutta saa hieman enemmän liekaa.

Tutustu myös monitoimi-tuplataluttimeen, josta hihnat saa irti ja niitä voi käyttää myös erikseen.


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Pituus:
22 cm
Korkeus:
2.8 cm
Leveys:
18 cm
Paino:
240 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä