Paracordpanta Qorento by QwiDog handmade. Handcrafted in Finland.

Paracordtuotteet koirille mittatilaustyönä. Tuotteet valmistetaan Suomessa. 

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille! Kirje 2,90 €, seurattavat paketit 5,90 €. 

Normaali valmistumisaika mittatilaustuotteille tilausjonon mukaan arviolta 2 viikkoa. Mittatilaustuotteita valmistetaan parina päivänä viikossa.

QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle

QwiDog handmade
QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle
QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin 140-200 cm, kahdelle koiralle suora kierre

Kahden koiran ulkoiluttajan ehdoton valinta!

30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 14 - 14 työpäivää

Tuplatalutin on kahden koiran ulkoiluttajalle, joka haluaa säästyä hihnojen toisiinsa kietoutumiselta ja ainaiselta selvittelyltä. Kierteenpoistajan ansiosta hihnat eivät sotkeennu toisiinsa, vaikka koirat vaihtaisivat paikkoja keskenään. Koirat voivat jopa leikkiä hihnojen sotkeentumatta!

Talutinta on helppo käyttää: Yksi käsilenkki ja kaksi erillistä hihnaa antavat sopivasti vapautta sekä taluttajalle että koirille. Koirilla on enemmän liikkumavaraa ja helpompi pysähtyä esim. tarpeilleen kuin perinteisen lyhyenmallisen jakajan kanssa. 

Voit pitää käsilenkkiä ranteen ympärillä ja hallita hihnoja tarvittaessa vapaana olevalla kädellä. Jos koirasi kulkevat pääasiassa vierelläsi, on lyhyempi talutin paras valinta. Jos taas haluat, että koirat saavat kävellä edelläsi, on parempi valita hieman pidempi talutin (esim. 200 cm), jolloin sinun ja koiriesi väliiin jää vielä askellustilaa. 

Käyttökokemusten mukaan kaupunkiympäristössä tehdyt kävelylenkit sujuvat vaivattomimmin lyhyellä 150 - 170 cm taluttimella, kun taas avarampaan maastoon valitaan usein noin 200 cm pitkä talutin. 

Tuplataluttimessa on paksumpi käsilenkki (kuten XL-taluttimessa). 

Suositellaan ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille koirille.  

Katso video!


HUOM! Tuplataluttimen saa myös irrotettavalla käsilenkillä! Se muuntuu kahden koiran tuplataluttimesta pitkäksi taluttimeksi, kun siirrät käsilenkin keskilenkistä sen toisessa lukkopäässä olevaan renkaaseen. Voit esimerkiksi päästää toisen koiran irti metsässä samalla, kun toinen pysyy turvallisesti remmin päässä, mutta saa hieman enemmän liekaa.

Paracordtalutin on erittäin kestävä ja joustaa jonkun verran. Materiaali on sileää, mutta saat silti napakan otteen hihnasta.

Tehdään mittatilaustyönä valitsemissasi väreissä. Halutessasi on mahdollista saada tupliksen toinen hihna eri väreillä kuin toinen (esim. pantojen värien mukaan). Valitse kaikki taluttimeen tulevat värit listauksesta ja laita sitten pyyntö eri värisistä hihnoista tuotteen lisätietoihin mahdollisimman selkeästi. Värivalikoiman löydät täältä.Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.


Avainlipputuote


Toimituskulut:
Kirje 2,50 €, paketit 5,50 €. Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja. 

Paino:
220 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
30,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan ehdoton valinta!

25,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta.

27,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

20,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

14,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä

QwiDog Facebookissa