Paracordpanta Qorento by QwiDog handmade. Handcrafted in Finland.

Paracordtuotteet koirille mittatilaustyönä. Tuotteet valmistetaan Suomessa. 

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille! 

Kirje 3,50 €, seurattavat lähetykset alk. 4,90 €.

Mittatilausten vastaanotto tauolla 25.6.-4.7.2021. 

Valmistumisaika mittatilaustuotteille tilausjonon mukaan noin 2 viikkoa. Mittatilaustuotteita valmistetaan parina päivänä viikossa.

QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle

QwiDog handmade
QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle
QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle QwiDog tuplatalutin n. 140 - 220 cm, kahdelle koiralle

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

37,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tuplatalutin on kahden koiran ulkoiluttajalle, joka haluaa säästyä hihnojen toisiinsa kietoutumiselta ja ainaiselta selvittelyltä. Kierteenpoistajan ansiosta hihnat eivät sotkeennu toisiinsa, vaikka koirat vaihtaisivat paikkoja keskenään. Koirat voivat jopa leikkiä hihnojen sotkeentumatta!

Talutinta on helppo käyttää: Yksi käsilenkki ja kaksi kierteenpoistajasta lähtevää hihnaa antavat sopivasti vapautta sekä taluttajalle että koirille. Koirilla on enemmän liikkumavaraa ja helpompi pysähtyä esim. tarpeilleen kuin perinteisen lyhyenmallisen jakajan kanssa. 

Voit pitää käsilenkkiä ranteen ympärillä ja hallita hihnoja tarvittaessa vapaana olevalla kädellä. Jos koirasi kulkevat pääasiassa vierelläsi, on lyhyempi talutin paras valinta. Jos taas haluat, että koirat saavat kävellä edelläsi, on parempi valita hieman pidempi talutin (esim. 200 cm), jolloin sinun ja koiriesi väliiin jää vielä askellustilaa. 

Käyttökokemusten mukaan kaupunkiympäristössä tehdyt kävelylenkit sujuvat vaivattomimmin lyhyellä 150 - 170 cm taluttimella, kun taas avarampaan maastoon valitaan usein noin 200 cm pitkä talutin. 

Tuplataluttimessa on paksumpi käsilenkki (kuten XL-taluttimessa). 

Suositellaan ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille koirille.  

Katso video!


HUOM! Tuplataluttimen saa myös irrotettavalla käsilenkillä! Se muuntuu kahden koiran tuplataluttimesta pitkäksi taluttimeksi, kun siirrät käsilenkin keskilenkistä hihnan toisessa lukkopäässä olevaan renkaaseen. Voit esimerkiksi päästää toisen koiran irti metsässä samalla, kun toinen pysyy turvallisesti remmin päässä, mutta saa hieman enemmän liekaa.

Tutustu myös monitoimi-tuplataluttimeen, josta hihnat saa irti ja niitä voi käyttää myös erikseen.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Pituus:
22 cm
Korkeus:
2.8 cm
Leveys:
18 cm
Paino:
240 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
37,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

22,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

17,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä

24,90 €

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

39,00 €

Quura on noin 45 mm leveä ja noin 13 mm paksu punospanta.

QwiDog Facebookissa