Suomi-talutin, paracordtalutin 100-300 cm

QwiDog handmade
Suomi-talutin, paracordtalutin 100-300 cm
Suomi-talutin, paracordtalutin 100-300 cm Suomi-talutin, paracordtalutin 100-300 cm Suomi-talutin, paracordtalutin 100-300 cm Midnight Blue

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä

14,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Paracordtalutin Suomen väreissä! Edusta Suomea maailmalla tai fiilistele maan väreissä muuten vaan.  


Paracordtalutin on erittäin kestävä ja joustaa jonkin verran. Talutin on kevyt, säänkestävä ja konepestävä, ja siitä saa napakan otteen. Materiaalin keveys tekee siitä mukavan käyttää.

Taluttimeen on saatavana kahta eri kuviota; kierrepunos ja suora punos. Taluttimeen voi valita liipasinlukon tai teräksisen jousihaan (eri kokoja). Taluttimen saa halutessaan esim. lyhyenä toko-hihnana ilman käsilenkkiä. 

Yllä olevassa kuvassa on White ja tummansininen Midnight Blue. Vaihtoehtona myös kirkkaampi Royal Blue.  

Huom. Saat taluttimen halutessasi myös monitoimitaluttimena! Monitoimitaluttimessa on lukot hihnan molemmissa päissä sekä kolme kiinnitysrengasta. Monitoimitaluttimen löydät täältä: https://www.qwidog.fi/fi/tuote/monitoimitalutin. 

Koko värivalikoiman löydät täältä.


Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uutuudet
28,90 €

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

11,90 €

Heijastavalla raidalla varustettu huomiovärinen vinyylipanta. Kokonaispituus 40 cm, sopii kaulaltaan noin 30-senttisille koirille.