Säädettävä monitoimitalutin, mittatilaus

QwiDog handmade
Säädettävä monitoimitalutin, mittatilaus
Säädettävä monitoimitalutin, mittatilaus

Kätevä säädettävä monitoimitalutin mittatilaustyönä. Taluttimessa on liikuteltava rengas erikokoisten lenkkien muodostamista varten.

25,00 €
Sisältää alv. 24 %

Jos tarvitsemasi taluttimen pituus vaihtelee ulkoilun aikana, on säädettävä monitoimitalutin hyvä valinta. 350 cm monitoimitalutin antaa jo mukavasti liikkumavaraa koiralle metsälenkillä, ja kutistuu standardimittaiseksi noin 170-senttiseksi taluttimeksi käytettäessä sitä kaksin kerroin, kun koiranpuoleisen lukon vieressä on rengas.  

Liikutettavan metallirenkaan avulla saat säädettyä juuri sen pituisen taluttimen kuin tarvitset! 

Voit valita, käytätkö hihnaa ranteen ympärillä, vyötäröllä tai olan yli, jolloin kätesi ovat vapaat.

Taluttimen pituus ilmoitetaan suorana kokonaispituutena lukosta lukkoon.

Twistlockin kanssa käsilenkin päädyn lukko on pienempi (BGB tai liipasin), mutta muutokset ovat mahdollisia, kun sovitaan viestitse.

Paracordtalutin on erittäin kestävä ja joustaa jonkin verran. Talutin on kevyt, säänkestävä ja konepestävä, ja siitä saa napakan otteen. Materiaalin keveys tekee siitä mukavan myös koirallesi, eikä ulkonäöstä tarvitse tinkiä! 

Taluttimeen on saatavana kahta eri kuviota; kierrekuvio ja suora kuvio. Taluttimeen voi valita liipasinlukot tai teräksiset jousihaat (eri kokoja). 

Taluttimeen tulee 1-4 väriä valintasi mukaan. Tilaa vaikka seurasi, suosikkijoukkueesi tai rodun alkuperämaan lipun väreissä.


Tehdään mittatilaustyönä valitsemissasi väreissä. Värivalikoiman löydät täältä.


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä