Quura paracordpanta

QwiDog handmade
Quura paracordpanta
Quura paracordpanta Quura paracordpanta Quura paracordpanta Quura paracordpanta Quura paracordpanta Quura paracordpanta Quura paracordpanta

Quura on noin 45 mm leveä ja noin 13 mm paksu punospanta.

39,00 €
Sisältää alv. 24 %

Quura on punospantojen aatelia näyttävällä kuviollaan. Tästä todellinen katseenvangitsija koirallesi! 


Quuraan voi valita yhdestä neljään väriä. Pannan voi tilata useilla eri kiinnitysvaihtiehdoilla, kuten puolikiristävänä tai säädettävänä solkipantana.

Puolikiristävän pannan etuja ovat sen helppo pukeminen ja pois ottaminen, sekä miellyttävyys koiralle; kun koira ei vedä, panta ei kiristä. Kun panta on oikein mitoitettu, se ei kurista koiraa eikä liioin sujahda vahingossa pois päältä.

Tärkeää! Lue mittausohjeet täältä: www.qwidog.fi/fi/sivu/mittausohjeet

Puolikiristävässä pannassa kurraosan voi valita muutamasta vaihtoehdosta: kevyin on ns. tuplanaru-kurra, joka toimii kaiken kokoisilla koirilla, on erittäin kevyt ja hyvin liikkuva. Muita vaihtoehtoja ovat kurrat, jotka on tehty cobra- tai pyöreällä punoksella. 


Tehdään mittatilaustyönä. Värivalikoiman löydät täältä.Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua