Qurko paracordpanta

QwiDog handmade
Qurko paracordpanta
Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta Qurko paracordpanta

Qurko on vahva mutta ohuehko, noin 4 cm leveä punospanta.

25,00 €
Sisältää alv. 24 %

Qurko -punospanta on todella edustavan näköinen ja malli sopii useimmille koirille. Leveyttä pannalla on noin 4 cm, joten se on koiran niskaa ajatellen mukavan levyinen. Punos on yksikerroksista ja kaulaan mukautuvaa. Pantaan voi valita yhdestä neljään väriä (suositus 2) ja kuviossa on muutama variantti.


Pannan voi tilata sekä puolikiristävänä että pistolukollisena. Puolikiristävän pannan etuja ovat sen helppo pukeminen ja pois ottaminen, sekä miellyttävyys koiralle; kun koira ei vedä, panta ei kiristä. Kun panta on oikein mitoitettu, se ei kurista koiraa eikä liioin sujahda vahingossa pois päältä.

Tärkeää! Lue mittausohjeet täältä: www.qwidog.fi/fi/sivu/mittausohjeet

Puolikiristävässä pannassa kurraosan voi valita muutamasta vaihtoehdosta: kevyin on ns. tuplanaru-kurra. Muita vaihtoehtoja ovat kurrat, jotka on tehty cobra-punoksella, kalanruoto-punoksella tai pyöreällä punoksella. Myös pk-ketjuja on tilausvalikoimassa.


Tehdään mittatilaustyönä. Värivalikoiman löydät täältä.


Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan. 

Materiaali: type III paracord, vetolujuus n. 250 kg. Hitsatut hopeanväriset metallirenkaat.


Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua