Qorento MINI, paracordpanta, mittatilaus

QwiDog handmade
Qorento MINI, paracordpanta, mittatilaus
Qorento MINI, paracordpanta, mittatilaus Qorento MINI, paracordpanta, mittatilaus Qorento MINI, paracordpanta, mittatilaus Qorento MINI, paracordpanta, mittatilaus

Kolmevärinen Qorento MINI on erittäin ohut, noin 3 cm leveä punospanta. Paksuus on vain puolisen senttimetriä ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

33,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 14 - 30 työpäivää

Qorento MINI -kaulapanta on täydellinen panta sinulle, joka haluat koirallesi yksilöllistä ja kaunista, ja silti 100 % käytännöllistä. Qorennossa hurmaa sen hauska ja erottuva kiemurakuvio. Pannan leveys on noin 3 cm, joten se sopii hyvin pienille koirille. Punos on ohutta ja hyvin mukautuvaa. Pantaan voi valita yhdestä kolmeen väriä (suositus on 3, jolloin kuvio tulee esiin).


Puolikiristävän pannan etuja ovat sen helppo pukeminen ja pois ottaminen, sekä miellyttävyys koiralle; kun koira ei vedä, panta ei kiristä. Kun panta on oikein mitoitettu, se ei häiritse koiraa eikä liioin sujahda vahingossa pois päältä. Ilmoita tilatessasi aina koiran kaulanympärys koiran kaulalta mitattuna, jotta saadaan punos oikean kokoiseksi.

Tärkeää! Lue mittausohjeet täältä: www.qwidog.fi/fi/sivu/mittausohjeet

Puolikiristävässä pannassa kurraosan voi valita muutamasta vaihtoehdosta: kevyin on ns. tuplanaru-kurra. Muita vaihtoehtoja ovat kurrat, jotka on tehty cobra-punoksella tai pyöreällä punoksella. 


Tehdään mittatilaustyönä. Värivalikoiman löydät täältä.Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.


Paino:
70 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä