Qiemura paracordpanta

QwiDog handmade
Qiemura paracordpanta
Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta Qiemura paracordpanta

Kaksivärinen Qiemura on ohut, noin 5 cm leveä punospanta.

27,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Qiemura -kaulapanta on täydellinen panta sinulle, joka haluat koirallesi yksilöllistä ja kaunista, ja silti 100 % käytännöllistä. Leveyttä pannalla on noin 5 cm, joten se on koiran niskaa ajatellen mukavan leveä. 

Punos on ohutta ja hyvin mukautuvaa sekä sileää. Pantaan voi valita 1 - 2 väriä. 


Pannan voi tilata sekä puolikiristävänä että pistolukollisena. Puolikiristävän pannan etuja ovat sen helppo pukeminen ja pois ottaminen, sekä miellyttävyys koiralle; kun koira ei vedä, panta ei kiristä. Kun panta on oikein mitoitettu, se ei kurista koiraa eikä liioin sujahda vahingossa pois päältä.

Tärkeää! Lue mittausohjeet täältä: www.qwidog.fi/fi/sivu/mittausohjeet

Puolikiristävässä pannassa kurraosan voi valita muutamasta vaihtoehdosta: kevyin on ns. tuplanaru-kurra. Muita vaihtoehtoja ovat kurrat, jotka on tehty cobra-punoksella tai pyöreällä punoksella. Myös pk-ketjuja on tilausvalikoimassa. 


Tehdään mittatilaustyönä. Värivalikoiman löydät täältä.


Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin! 


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan. 

Materiaali: type III paracord, vetolujuus n. 250 kg. Hitsatut hopeanväriset metallirenkaat.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uutuudet
28,90 €

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

11,90 €

Heijastavalla raidalla varustettu huomiovärinen vinyylipanta. Kokonaispituus 40 cm, sopii kaulaltaan noin 30-senttisille koirille.