Paracordpanta Qorento by QwiDog handmade. Handcrafted in Finland.

Paracordtuotteet koirille mittatilaustyönä. Tuotteet valmistetaan Suomessa. 

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille! 

Kirje 3,50 €, seurattavat lähetykset alk. 4,90 €.

Mittatilausten vastaanotto tauolla 25.6.-4.7.2021. 

Valmistumisaika mittatilaustuotteille tilausjonon mukaan noin 2 viikkoa. Mittatilaustuotteita valmistetaan parina päivänä viikossa.

6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha)

QwiDog handmade
6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha)
6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha) 6 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC/TPU-nauha)

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

23,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vedenkestävä jälkiliina MEJÄ:än ja muihin lajeihin. Vahvaa PVC/TPU-päällystettyä polyproneeninauhaa. Vaivaton käyttää, ei takerru maastoon! Ei luista käsissä. Paljon vetävän koiran kanssa voi käyttää lisäksi esim. nappulallisia puutarhahanskoja tai asennushanskoja.

Nauha on vedenkestävää, likaa hylkivää ja homehtumatonta. Ei ime itseensä kosteutta eikä kerää hajuja. Kestää hankausta ja ei veny. Musta liipasinlukko L. 


Käyttäjäkokemus: 

"Sutinen suosittelee tätä jälkiliinaa <3 Kestää vetoa, ei kierry ja takertele häiriten koiran suoritusta verijäljellä! Ei polta käsissä, eikä ote lipsu kosteassakaan maastossa <3 Tilaukseen lähtee koko kennelin jälkitiimille omat liinat :D"

"Testiryhmä Pohjois-Karjalasta ilmoittautuu ;) Liinan käyttökokemuksia verijäljellä on nyt hankittu, koejäljiltä ja harjoituksista, useamman labradorinnoutajan voimin! Ongelmana on minulla aiemmin ollut erilaisista materiaaleista valmistettujen liinojen kiertyminen risukoihin ja koiran jalkoihin, jatkuva nykiminen ja tökkiminen on selkeästi häirinnyt minun koirien työskentelyä. Nyt löytyi meille täydellinen materiaali, ei tietoakaan enää koiran pysähtelystä kesken työnteon <3 Uusi muovipintainen liina ei kierry eikä takerru, ja materiaali soljuu upeasti koiran perässä mukaillen erilaisia pintoja. Kosteanakaan liina ei lipsu näpeistä, vaikka vauhti on kova ja koiraa on jarrutettava. Materiaalin jäykähkön olemuksen myötä liina pysyy hienosti koiran selän päällä, kun vauhti suuntautuu aktiivisesti eteenpäin. Huonoja puolia ei ole testiryhmällä ilmi tullut, joten allekirjoittanut sekä treeniseura peukutetaan vahvasti tälle materiaalille! Tilaukseen lähtee siis useampi uusi liina, kennelin jälkitiimille kaikille omat liinat jäljestykseen! Iso kiitos tekijälle laadukkaasta kädenjäljestä <3"


Paino:
260 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Suosituimmat
37,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

22,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

17,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä

24,90 €

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

39,00 €

Quura on noin 45 mm leveä ja noin 13 mm paksu punospanta.

QwiDog Facebookissa