10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M

QwiDog handmade
10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M
10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M 10 m PVC jälki- ja koulutusliina (16 mm), BGB-haka M

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

28,90 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 14 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Vedenkestävä jälkiliina koirankoulutukseen eri lajeihin. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, kysy mittatilauspuolelta!  

Vahvaa PVC-päällystettyä polyproneeninauhaa. Ei luista käsissä. Paljon vetävän koiran kanssa voi käyttää lisäksi esim. nappulallisia puutarhahanskoja tai asennushanskoja.

Nauha on vedenkestävää, likaa hylkivää ja homehtumatonta. Kestää hankausta ja ei veny. 

BGB-haka M sopii useimmille koirille; pituus 57 mm, murtolujuus vähintään 200 kg. Vaihtoehto on musta liipasinlukko L, joka on pituudeltaan 86 mm ja jonka murtolujuus on 230 kg. 


Käyttäjäkokemus 6-metrisellä jälkiliinalla: 

"Sutinen suosittelee jälkiliinaa <3 Kestää vetoa, ei kierry ja takertele häiriten koiran suoritusta verijäljellä! Ei polta käsissä, eikä ote lipsu kosteassakaan maastossa <3 Tilaukseen lähtee koko kennelin jälkitiimille omat liinat :D"

"Testiryhmä Pohjois-Karjalasta ilmoittautuu ;) Liinan käyttökokemuksia verijäljellä on nyt hankittu, koejäljiltä ja harjoituksista, useamman labradorinnoutajan voimin! Ongelmana on minulla aiemmin ollut erilaisista materiaaleista valmistettujen liinojen kiertyminen risukoihin ja koiran jalkoihin, jatkuva nykiminen ja tökkiminen on selkeästi häirinnyt minun koirien työskentelyä. Nyt löytyi meille täydellinen materiaali, ei tietoakaan enää koiran pysähtelystä kesken työnteon <3 Uusi muovipintainen liina ei kierry eikä takerru, ja materiaali soljuu upeasti koiran perässä mukaillen erilaisia pintoja. Kosteanakaan liina ei lipsu näpeistä, vaikka vauhti on kova ja koiraa on jarrutettava. Materiaalin jäykähkön olemuksen myötä liina pysyy hienosti koiran selän päällä, kun vauhti suuntautuu aktiivisesti eteenpäin. Huonoja puolia ei ole testiryhmällä ilmi tullut, joten allekirjoittanut sekä treeniseura peukutetaan vahvasti tälle materiaalille! Tilaukseen lähtee siis useampi uusi liina, kennelin jälkitiimille kaikille omat liinat jäljestykseen! Iso kiitos tekijälle laadukkaasta kädenjäljestä <3"


Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Suosituimmat
44,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

27,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

29,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

23,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

17,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä