10 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC-nauha)

QwiDog handmade
10 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC-nauha)
10 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC-nauha) 10 m PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina, liipasinlukko L (16 mm PVC-nauha)

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

28,90 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Vedenkestävä jälkiliina koirankoulutukseen eri lajeihin. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, kysy mittatilauspuolelta!  

Vahvaa PVC-päällystettyä polyproneeninauhaa. Ei luista käsissä, mutta liukuu juuri sopivasti silloin, kun haluat. Paljon vetävän koiran kanssa voi käyttää lisäksi esim. nappulallisia puutarhahanskoja tai asennushanskoja.

Nauha on vedenkestävää, likaa hylkivää ja homehtumatonta. Kestää hankausta ja ei veny. 

Liipasinlukko L sopii useimmille isoille ja keskikokoisille koirille (pituus 86 mm, murtolujuus 230 kg).


Käyttäjäkokemus 6-metrisellä jälkiliinalla: 

"Sutinen suosittelee jälkiliinaa <3 Kestää vetoa, ei kierry ja takertele häiriten koiran suoritusta verijäljellä! Ei polta käsissä, eikä ote lipsu kosteassakaan maastossa <3 Tilaukseen lähtee koko kennelin jälkitiimille omat liinat :D"

"Testiryhmä Pohjois-Karjalasta ilmoittautuu ;) Liinan käyttökokemuksia verijäljellä on nyt hankittu, koejäljiltä ja harjoituksista, useamman labradorinnoutajan voimin! Ongelmana on minulla aiemmin ollut erilaisista materiaaleista valmistettujen liinojen kiertyminen risukoihin ja koiran jalkoihin, jatkuva nykiminen ja tökkiminen on selkeästi häirinnyt minun koirien työskentelyä. Nyt löytyi meille täydellinen materiaali, ei tietoakaan enää koiran pysähtelystä kesken työnteon <3 Uusi muovipintainen liina ei kierry eikä takerru, ja materiaali soljuu upeasti koiran perässä mukaillen erilaisia pintoja. Kosteanakaan liina ei lipsu näpeistä, vaikka vauhti on kova ja koiraa on jarrutettava. Materiaalin jäykähkön olemuksen myötä liina pysyy hienosti koiran selän päällä, kun vauhti suuntautuu aktiivisesti eteenpäin. Huonoja puolia ei ole testiryhmällä ilmi tullut, joten allekirjoittanut sekä treeniseura peukutetaan vahvasti tälle materiaalille! Tilaukseen lähtee siis useampi uusi liina, kennelin jälkitiimille kaikille omat liinat jäljestykseen! Iso kiitos tekijälle laadukkaasta kädenjäljestä <3"


Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua