Paracordpanta Qorento by QwiDog handmade. Handcrafted in Finland.

Paracordtuotteet koirille mittatilaustyönä. Tuotteet valmistetaan Suomessa. 

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille! 

Kirje 3,20 €, seurattavat lähetykset alk. 4,50 €. 

LOMAKAUSI: Mittatilaustöiden vastaanotto tauolla 19.6.-19.7.


Valmistumisaika mittatilaustuotteille tilausjonon mukaan arviolta 2 viikkoa. Mittatilaustuotteita valmistetaan parina päivänä viikossa.

Jonkin verran jonoa - varaudu odottamaan

PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha)

QwiDog handmade
PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha)
PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha) PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha) PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha) PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha) PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha) PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha) PVC-päällystetty jälki- ja koulutusliina 10 m, BGB-haka L (16 mm PVC/TPU-nauha)

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

27,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 14 - 14 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Vedenkestävä jälkiliina koirankoulutukseen eri lajeihin. BGB-haka L sopii useimmille koirille (pituus n. 65 mm, murtolujuus vähintään 250 kg).

Vahvaa PVC/TPU-päällystettyä polyproneeninauhaa. Ei luista käsissä. Paljon vetävän koiran kanssa voi käyttää lisäksi esim. nappulallisia puutarhahanskoja tai asennushanskoja.

Nauha on vedenkestävää, likaa hylkivää ja homehtumatonta. Kestää hankausta ja ei veny. 

Käyttäjäkokemus 6-metrisellä jälkiliinalla: 

"Sutinen suosittelee uutta Biothane materiaalista valmistettua jälkiliinaa <3 Kestää vetoa, ei kierry ja takertele häiriten koiran suoritusta verijäljellä! Ei polta käsissä, eikä ote lipsu kosteassakaan maastossa <3 Tilaukseen lähtee koko kennelin jälkitiimille omat liinat :D"

"Testiryhmä Pohjois-Karjalasta ilmoittautuu ;) Liinan käyttökokemuksia verijäljellä on nyt hankittu, koejäljiltä ja harjoituksista, useamman labradorinnoutajan voimin! Ongelmana on minulla aiemmin ollut erilaisista materiaaleista valmistettujen liinojen kiertyminen risukoihin ja koiran jalkoihin, jatkuva nykiminen ja tökkiminen on selkeästi häirinnyt minun koirien työskentelyä. Nyt löytyi meille täydellinen materiaali, ei tietoakaan enää koiran pysähtelystä kesken työnteon <3 Uusi muovipintainen liina ei kierry eikä takerru, ja materiaali soljuu upeasti koiran perässä mukaillen erilaisia pintoja. Kosteanakaan liina ei lipsu näpeistä, vaikka vauhti on kova ja koiraa on jarrutettava. Materiaalin jäykähkön olemuksen myötä liina pysyy hienosti koiran selän päällä, kun vauhti suuntautuu aktiivisesti eteenpäin. Huonoja puolia ei ole testiryhmällä ilmi tullut, joten allekirjoittanut sekä treeniseura peukutetaan vahvasti tälle materiaalille! Tilaukseen lähtee siis useampi uusi liina, kennelin jälkitiimille kaikille omat liinat jäljestykseen! Iso kiitos tekijälle laadukkaasta kädenjäljestä <3"


Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
38,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan ehdoton valinta!

21,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

15,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä

21,90 €

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

15,00 €

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen. Leveys 15 mm

QwiDog Facebookissa