6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina

QwiDog handmade
6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina
6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina 6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina 6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina 6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina 6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina 6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina 6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina 6 m (13 mm) PVC-jälkiliina & koulutusliina

PVC-liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen. Valmiina varastossa, lähetys tilausta seuraavana arkipäivänä.

Tuotetta rajoitettu erä.
24,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Vedenkestävä jälkiliina MEJÄ:än ja muihin lajeihin.

Vahvaa PVC-päällystettyä polyproneeninauhaa. Nauha on vedenkestävää, likaa hylkivää ja homehtumatonta. Kestää hankausta ja ei veny. 

Ei luista käsissä. Paljon vetävän koiran kanssa voi käyttää lisäksi esim. nappulallisia puutarhahanskoja tai asennushanskoja.

  • BGB-haka S (50 mm) ja liipasinlukko S (55 mm) sopivat mainiosti pienille koirille. 
  • BGB-haka M (pituus n. 57 mm, murtolujuus vähintään 220 kg) ja liipasinlukko M (70 mm) keskikokoisille koirille. 
  • Isommille koirille voi valita joko BGB-haka L:n tai liipasinlukko L:n (85 mm, murtolujuus 336 kg hopeanvärinen/230 kg musta).
  • Lähes kaikille sopiva twistlock on kevyt ja kestävä alumiininen lukko, joka ei aukea itsestään (90 mm, murtolujuus 400 kg)


Käyttäjäkokemus: 

"Testiryhmä Pohjois-Karjalasta ilmoittautuu ;) Liinan käyttökokemuksia verijäljellä on nyt hankittu, koejäljiltä ja harjoituksista, useamman labradorinnoutajan voimin! Ongelmana on minulla aiemmin ollut erilaisista materiaaleista valmistettujen liinojen kiertyminen risukoihin ja koiran jalkoihin, jatkuva nykiminen ja tökkiminen on selkeästi häirinnyt minun koirien työskentelyä. Nyt löytyi meille täydellinen materiaali, ei tietoakaan enää koiran pysähtelystä kesken työnteon <3 Uusi muovipintainen liina ei kierry eikä takerru, ja materiaali soljuu upeasti koiran perässä mukaillen erilaisia pintoja. Kosteanakaan liina ei lipsu näpeistä, vaikka vauhti on kova ja koiraa on jarrutettava. Materiaalin jäykähkön olemuksen myötä liina pysyy hienosti koiran selän päällä, kun vauhti suuntautuu aktiivisesti eteenpäin. Huonoja puolia ei ole testiryhmällä ilmi tullut, joten allekirjoittanut sekä treeniseura peukutetaan vahvasti tälle materiaalille! Tilaukseen lähtee siis useampi uusi liina, kennelin jälkitiimille kaikille omat liinat jäljestykseen! Iso kiitos tekijälle laadukkaasta kädenjäljestä <3"


Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä