Pentujen merkkauspannat, 10 kpl

QwiDog handmade
Pentujen merkkauspannat, 10 kpl
Pentujen merkkauspannat, 10 kpl Pentujen merkkauspannat, 10 kpl Pentujen merkkauspannat, 10 kpl Pentujen merkkauspannat, 10 kpl Pentujen merkkauspannat, 10 kpl Pentujen merkkauspannat, 10 kpl Pentujen merkkauspannat, 10 kpl

Säädettävät merkkauspannat pikkupennuille. Peruskoko säädettävissä n. 14-28 cm. Katso lisätiedot alempaa! Kirjepostitus sisältyy hintaan.

14,90 €
Sisältää alv. 24 %

10 kpl:een setti merkkauspantoja pikkupennuille. Sopii myös vastasyntyneille. Tästä pentujen ensimmäiset pannat ennen muihin pantoihin siirtymistä. Valitse värit runsaasta värivalikoimasta. 

Liukuvien solmujen avulla pantaa on helppo säätää, eikä siinä ole tarranauhaa, joka voi esim. jäädä alustoihin kiinni. Paracord on kevyttä ja helppo pitää puhtaana. Kestää pentueelta toiselle!

HUOM! Hinta sisältää merkkauspantojen toimituksen kirjeenä: valitse toimitustavaksi "Lisätilaus", jotta vältyt ylimääräisiltä toimituskuluilta. Voit valita myös muun toimitustavan omalla kustannuksellasi, tai jos tilaat samalla jotain muuta, tulee toimitustapa valita normaalisti tuotteiden koon ja painon mukaan.

Korkeus:
1 cm
Paino:
40 g
Arvostelut 0 arvostelua