QwiDog paracordtalutin, mittatilaus

QwiDog handmade
QwiDog paracordtalutin, mittatilaus
QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus QwiDog paracordtalutin, mittatilaus

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä

25,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 10 - 21 työpäivää

Paracordtalutin on erittäin kestävä ja joustaa jonkin verran. Talutin on kevyt, säänkestävä ja konepestävä, ja siitä saa napakan otteen. Materiaalin keveys tekee siitä mukavan myös koirallesi, eikä ulkonäöstä tarvitse tinkiä! 


Taluttimeen voi valita kierrekuvion tai suoran kuvion. Saatavilla on sekä liipasinlukkoja että jousihakoja. Taluttimen saa myös halutessaan esim. lyhyenä toko-liinana ilman käsilenkkiä (ilmoita muutokset tilauksen lisätiedoissa). 


Taluttimeen tulee 1-4 väriä valintasi mukaan. Tilaa vaikka seurasi, suosikkijoukkueesi tai rodun alkuperämaan lipun väreissä. :) 


Tehdään mittatilaustyönä valitsemissasi väreissä. Värivalikoiman löydät täältä.


Huom. Saat taluttimen halutessasi myös monitoimitaluttimena! Monitoimitaluttimessa on lukot hihnan molemmissa päissä sekä kolme kiinnitysrengasta. Monitoimitalutin löytyy täältä: www.qwidog.fi/fi/tuote/monitoimitalutin


Talutushihna paksummalla käsilenkillä


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Paino:
120 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä