QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus

QwiDog handmade
QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus
QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus QwiDog monitoimitalutin, mittatilaus

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

27,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 10 - 21 työpäivää

Jos tarvitsemasi taluttimen pituus vaihtelee ulkoilun aikana, on monitoimitalutin hyvä valinta. 350 cm monitoimitalutin antaa jo mukavasti liikkumavaraa koiralle metsälenkillä, ja kutistuu standardimittaiseksi noin 170-senttiseksi taluttimeksi käytettäessä sitä kaksin kerroin, kun koiranpuoleisen lukon vieressä on rengas.  

Metallirenkaiden paikan valitsemalla saat juuri sellaisen taluttimen kuin tarvitset! 

Taluttimen pituus ilmoitetaan kokonaispituutena lukosta lukkoon.

Twistlockin kanssa käsilenkin päädyn lukko on pienempi (BGB tai liipasin), mutta muutokset ovat mahdollisia, kun sovitaan ensin viestitse.


Esimerkkejä:

300 cm monitoimitalutin voi muuntua kolmeen eri käyttöpituuteen, riippuen valituista renkaiden paikoista; ESIM. n. 160 cm, n. 200 cm ja n. 275 cm (renkaiden paikat: lukon vieressä, metrin päässä koirasta ja 50 cm päässä hihnan lopusta). 

Käsilenkin muodostamiseksi metallirengas oltava noin 50 cm päässä hihnan lopusta! 


Paracordtalutin on erittäin kestävä ja joustaa jonkin verran. Talutin on kevyt, säänkestävä ja konepestävä, ja siitä saa napakan otteen. Materiaalin keveys tekee siitä mukavan myös koirallesi, eikä ulkonäöstä tarvitse tinkiä! 

Taluttimeen on saatavana kahta eri kuviota; kierrekuvio ja suora kuvio. Taluttimeen voi valita liipasinlukot tai teräksiset jousihaat (eri kokoja). 

Voit valita renkaiden paikat itse, laitathan toiveen silloin sille kuuluvaan kohtaan.

Taluttimeen tulee 1-4 väriä valintasi mukaan. Tilaa vaikka seurasi, suosikkijoukkueesi tai rodun alkuperämaan lipun väreissä.


Tehdään mittatilaustyönä valitsemissasi väreissä. Värivalikoiman löydät täältä.


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä