QwiDog monitoimi-tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus

QwiDog handmade
QwiDog monitoimi-tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus
QwiDog monitoimi-tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog monitoimi-tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog monitoimi-tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus QwiDog monitoimi-tuplatalutin kahdelle koiralle, mittatilaus

Kahden koiran ulkoiluttajan ehdoton valinta on tuplatalutin kierteenpoistajalla!

52,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Monitoimituplatalutin on poistunut verkkokaupasta. Katso suositeltu setti täällä:

SETTI kahdelle koiralle 

Voit myös edelleen ostaa irtokäsilenkin ja monitoimitaluttimia erikseen.


Monitoimi-tuplatalutin on oiva valinta silloin, kun et halua sitoutua tuplataluttimeen, vaan tarvitset hihnoja myös erikseen. Monitoimi-versiossa käsilenkkiin on liitettynä kaksi lyhyttä talutinta, joissa on lukot molemmissa päissä, sekä metallirengas käsilenkin tekemistä varten silloin, kun hihnoja käytetään erikseen. Monitoimi-tuplataluttimen pituus = koko pituus käsilenkin päästä koiriin.

Tuplataluttimesta yleisesti:

Kierteenpoistajalla varustettu tuplatalutin on kahden koiran ulkoiluttajalle, joka haluaa säästyä hihnojen toisiinsa kietoutumiselta ja ainaiselta selvittelyltä. Kierteenpoistajan ansiosta hihnat eivät sotkeennu toisiinsa, vaikka koirat vaihtaisivat paikkoja keskenään. Koirat voivat jopa leikkiä hihnojen sotkeentumatta! 

Talutinta on helppo käyttää: Yksi käsilenkki ja siitä lähtevät kaksi erillistä hihnaa antavat sopivasti vapautta sekä taluttajalle että koirille. Koirilla on enemmän liikkumavaraa ja helpompi pysähtyä esim. tarpeilleen kuin perinteisen lyhyenmallisen jakajan kanssa. 

Voit pitää käsilenkkiä ranteen ympärillä ja hallita hihnoja tarvittaessa vapaana olevalla kädellä. Jos koirasi kulkevat pääasiassa vierelläsi, on lyhyempi talutin paras valinta. Jos taas haluat, että koirat saavat kävellä edelläsi, on parempi valita hieman pidempi talutin (esim. 200 cm), jolloin sinun ja koiriesi väliiin jää vielä askellustilaa. 

Käyttökokemusten mukaan kaupunkiympäristössä tehdyt kävelylenkit sujuvat vaivattomimmin lyhyellä 150 - 170 cm taluttimella, kun taas avarampaan maastoon valitaan usein noin 200 cm pitkä talutin. 

Tuplataluttimessa on paksumpi käsilenkki, kuten XL-taluttimessa. 

Suositellaan ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille koirille.  

Katso video!

Paracordtalutin on erittäin kestävä ja joustaa jonkun verran. Materiaali on sileää, mutta saat silti napakan otteen hihnasta.

Tehdään mittatilaustyönä valitsemissasi väreissä. Halutessasi on mahdollista saada tupliksen toinen hihna eri väreillä kuin toinen (esim. pantojen värien mukaan). Valitse kaikki taluttimeen tulevat värit listauksesta ja laita sitten pyyntö eri värisistä hihnoista tuotteen lisätietoihin mahdollisimman selkeästi. Värivalikoiman löydät täältä.


Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!


Kaikki tuotteet punotaan käsin erilaisia solmu- ja punontatekniikoita käyttäen. Hinnat siis riippuvat sekä käytetystä punontatekniikasta että työhön käytetystä ajasta - isompikokoinen työ vie enemmän aikaa, mikä vaikuttaa hintaan.

Paino:
260 g
Suosituimmat
44,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

27,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

29,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

23,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

17,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä