Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus

QwiDog handmade
Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus
Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus Let It QwiDog Biothane-talutin (12 mm) kaksivärinen, mittatilaus

Kaksivärinen Biothane Beta talutin, joka on helppo pitää siistinä. Biothane ei kastu läpi, ei kerää itseensä hajuja ja siinä on [lue koko kuvaus alhaalta]

28,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kaksivärinen Biothane Beta vinyylitalutin koristeellisella letityksellä. Soveltuu niin arkeen kuin erilaisiin harrastuksiin.

Taluttimen materiaali on Biothane Beta nauhaa, joka on tuntumaltaan nahkaa muistuttavaa PVC-päällystettyä nylonnauhaa, ja se kestää hyvin kulutusta ja hankausta, ei kerää itseensä kosteutta, ei hajuja eikä hometta. Erittäin huoltovapaa! Helppoa huuhtaista tai pyyhkäistä puhtaaksi.

Taluttimen leveys on 12 mm ja pituus on valittavissa. Koristeellinen letitys sekä laadukkaat teräksiset ruuviniittikiinnitykset, jotka on varmistettu ruuvilukitteella. Käsilenkissä halutessasi lisäksi metallirengas taluttimen yhdistämistä varten. Lukoksi esim. liipasinlukko S (55 mm, murtolujuus n. 200 kg).


Jos valitsemaasi väriä ei ole varastossa, tulee toimitusaikaan noin 1 viikko lisää.  

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
44,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

27,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

29,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

23,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

17,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä