Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus

QwiDog handmade
Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus
Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus Special Duo Slip kaulapanta 38 mm, mittatilaus

Upea kaulapanta yksilöllisestä UV-printatusta BioThane®️:sta! Vedenkestävää materiaalia, joka on helppo pitää puhtaana ja hajuttomana.

41,90 €
Sisältää alv. 24 %

Olen innoissani voidessani lisätä UV-printatun BioThane®️:n kokoelmaani!

Tavoitteena on suunnitella valikoimaan käytännöllisiä ja tyylikkäitä vedenpitäviä kaulapantoja uintireissuja ja ulkoilmaseikkailuja silmällä pitäen.

BioThane®️:sta valmistetut tuotteet ovat käytännöllisiä, vedenkestäviä, hyvin istuvia sekä nopea ja helppo pitää puhtaana.

BioThane®️-materiaali on valmistettu USA:ssa ja kestävä UV-printti tehty EU:ssa. Kaikki QwiDog tuotteet valmistetaan käsin Suomessa.


☆☆☆


Jännittävä uutuus, josta olen niin innoissani Tämä väritys ja printti puhutteli minua erityisesti, ja halusin tuoda sen kevääksi valikoimaan. Kyseinen panta sai nimen Duo Special Slip ja se on valmistettu BioThane®️:sta. Kuvio on UV-printattu BioThane®️:n pintaan pysyvällä tavalla.

Pannalla on kaikki BioThanen loistavat ominaisuudet.

Kokoja löytyy tällaisesta pienestä pannasta aina noin 45 cm kaulanympärykseen asti. Ja tietenkin mittatilauksena omilla mitoilla.

Printtiä on rajoitetusti saatavilla! Minulla on sitä nyt varastossa, mutta sitä on myös valmistajalla vain rajoitetusti.

Hihnoja ei valitettavasti tästä printistä saa, mutta voin yhdistää kyseistä BioThanea paracordtaluttimeen siten, että käsilenkki on tehty siitä, tai sitten kaksiväriseen BioThane-taluttimeen

Koko-opas puolikiristyviin pantoihin: 

  • Pannan koko ilmoitetaan koiran kaulan mukaan sen kaulanympärystä lähinnä olevaan kokoon.
  • Huom! Ei siis sama kuin pannan pituus suorana/litteänä.
  • Ilmoita aina myös koiran tarkka kaulanympärys, joka on mitattu nauhalla.
  • Puolikiristyvä panta tehdään niin, että kireimmillään se on napakasti koiran kaulan myötäisesti, mutta ei kiristä liikaa. Se on helppo pujottaa koiran kaulalle sekä riisua pois.


Huom. Nimikoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, mutta tavanomaisilla BioThane-pannoilla on palautusoikeus. Ostaja vastaa palautuksen lähetyskuluista. Harkitsethan ostoasi tarkkaan ja mittaat huolellisesti, kiitos! <3

Tarkat tiedot toimitusehdoissa.

●•●•●

Mitä BioThane® on?

BioThane® on kaikkien BioThane Coated Webbing Corp.:n valmistamien päällystettyjen nauhojen tuotemerkki. Se on pohjimmiltaan polyesterinauha, jossa on TPU- tai PVC-pinnoite, joka tekee siitä kestävämmän, vedenpitävämmän ja helposti puhdistettavan.

Miksi BioThane® on parempi kuin nahka?

BioThane® on kestävämpi, puhdistettavampi, vahvempi ja helpompi huoltaa. Sitä on myös helposti saatavilla eri väreissä.

Onko BioThane valmistettu Yhdysvalloissa?

Kyllä, BioThane® valmistetaan ainoassa tehtaassa North Ridgevillessä, Ohiossa Yhdysvalloissa.

Mitä on Beta BioThane?

Beta® on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa BioThane Coated Webbing Corp. Beta® on BioThane®:n "pinnoiteluokka".

Lue lisää Biothanesta valmistajan kotisivuilta:

Biothane USA - About BioThane


Paino:
70 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä