QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm)

QwiDog handmade
QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm)
QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm) QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm) QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm) QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm) QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm) QwiDog kahva/irtokäsilenkki BioThane®sta (13 mm)

BioThane® Beta kahva, jolla voit yhdistää kaksi talutinta. Biothane ei kastu läpi, ei kerää itseensä hajuja ja siinä on miellyttävä, nahkaa muistuttava tuntuma.

13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Kätevä BioThane® Beta irtokäsilenkki/kahva, joka soveltuu kahvaksi tai näyttelytaluttimeksi isolle koiralle. Voit yhdistää sillä kaksi talutinta, jolloin kahva toimii kierteenpoistajana kahdelle hihnalle.

Taluttimen materiaali on BioThane® Beta nauhaa, joka on tuntumaltaan nahkaa muistuttavaa PVC-päällystettyä nylonnauhaa, ja se kestää hyvin kulutusta ja hankausta, ei kerää itseensä kosteutta, ei hajuja eikä hometta. Erittäin huoltovapaa! Helppoa huuhtaista tai pyyhkäistä puhtaaksi.

Kahvan leveys 13 mm ja lenkkiosan pituus n. 20 cm. Laadukkaat teräksiset ruuviniittikiinnitykset, jotka on varmistettu ruuvilukitteella.

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosituimmat
44,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

26,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

22,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä