Hienoa, että löysit tiesi QwiDogin sivuille!


Kaikki tuotteet ovat yrittäjän itsensä valmistamia, ellei toisin mainita.

"Olen aktiivinen koiraharrastaja useassa lajissa ja yritys lähtikin käyntiin aivan harrastuspohjalta. QwiDog on yksilöllistä tekemistä asiakkaan toiveet huomioiden. Punon pannat ja taluttimet huolellisesti uniikkina käsityönä, jotta ne näyttäisivät hyvältä ja olisivat mahdollisimman lujatekoisia - siis kestäisivät käytössä. Käytän aitoa nylonparacordia, joka on tuotettu U.S.A.:ssa. Toteutan mielelläni erilaisia tilauksia, joten otathan rohkeasti yhteyttä, niin luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!"

QwiDog tuo paracordtuotteillaan erottuvaa muotoilua ja väriloistoa elämään. Sadekelinkin lenkit tuntuvat kivemmilta pirteissä väreissä. Ja mikä parasta, saat valita väriyhdistelmät itse!  


Materiaali, Type III paracord, on miellyttävän tuntuista, sileää ja hieman kiiltävää nailonpunosta, jossa on päällä kuori ja sisällä seitsemän säiettä nailonnyöriä. Paracord on kestävää ja konepestävää huippukevyttä punosta, jonka vetolujuus on 550 paunaa eli noin 250 kg. Siitä valmistettujen tuotteiden keveys tekee niistä miellyttävän tuntuisia sekä sinulle että koirallesi, ja kestävyydeltään se sopii erinomaisesti koiratarvikkeiden valmistusmateriaaliksi.


Lisää kuvia aiemmista tilaustöistä löydät www.instagram.com/qwidog ja www.facebook.com/qwidog

Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä