Hienoa, että löysit tiesi QwiDogin sivuille!


Kaikki tuotteet ovat yrittäjän itsensä valmistamia, ellei toisin mainita.

"Olen aktiivinen koiraharrastaja useassa lajissa ja yritys lähtikin käyntiin aivan harrastuspohjalta. QwiDog on yksilöllistä tekemistä asiakkaan toiveet huomioiden. Punon pannat ja taluttimet huolellisesti uniikkina käsityönä, jotta ne näyttäisivät hyvältä ja olisivat mahdollisimman lujatekoisia - siis kestäisivät käytössä. Käytän aitoa nylonparacordia, joka on tuotettu U.S.A.:ssa. Toteutan mielelläni erilaisia tilauksia, joten otathan rohkeasti yhteyttä, niin luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!"

QwiDog tuo paracordtuotteillaan erottuvaa muotoilua ja väriloistoa elämään. Sadekelinkin lenkit tuntuvat kivemmilta pirteissä väreissä. Ja mikä parasta, saat valita väriyhdistelmät itse!  


Materiaali, Type III paracord, on miellyttävän tuntuista, sileää ja hieman kiiltävää nailonpunosta, jossa on päällä kuori ja sisällä seitsemän säiettä nailonnyöriä. Paracord on kestävää ja konepestävää huippukevyttä punosta, jonka vetolujuus on 550 paunaa eli noin 250 kg. Siitä valmistettujen tuotteiden keveys tekee niistä miellyttävän tuntuisia sekä sinulle että koirallesi, ja kestävyydeltään se sopii erinomaisesti koiratarvikkeiden valmistusmateriaaliksi.


Lisää kuvia aiemmista tilaustöistä löydät www.instagram.com/qwidog ja www.facebook.com/qwidog

Suosituimmat
44,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

29,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

26,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

22,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä

29,90 €

Kaksivärinen BioThane® Beta talutin, joka on helppo pitää siistinä. Biothane ei kastu läpi, ei kerää itseensä hajuja ja siinä on [lue koko kuvaus alhaalta]

15,90 €

BioThane® Beta -materiaalista valmistettu kahva, jolla voit yhdistää kaksi talutinta. Biothane ei kastu läpi, ei kerää itseensä hajuja ja siinä on miellyttävä,

26,90 €

Yksivärinen BioThane® Beta talutin, joka on helppo pitää siistinä. Biothane ei kastu läpi, ei kerää itseensä hajuja ja siinä on [lue koko kuvaus alhaalta]

12,90 €

PVC-liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen. Mittatilaustuote. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, toimitusaika voi olla 3 viikkoa!