Mittausohjeet kaulapantoja varten: 


Kaulapantaa varten tarvitaan tilauksen tietoihin koiran kaulanympärys. Paracordpunonnan tekniikoista johtuen, täytyy punottaessa tietää lopullisen tuotteen sisämitta, jotta oikea narumäärä ja pituus suorana työstettäessä voidaan määrittää. Olemassa olevan pannan pituutta ei voi ilmoittaa, vaan mitta täytyy ottaa mittanauhalla suoraan koiran kaulalta

Puolikiristyvää pantaa varten mitan on suositeltavaa olla napakka mitta korvien takaa. Ilmoitettu mitta on pienin mitta, johon panta kiristyy. 

Kun panta on sopivan kokoinen, se ei kurista koiraa, mutta pysyy päällä tiukemmissakin tilanteissa. Huomioi, että mikäli annat koirasi kulkea kireällä hihnalla, on alempana istuva panta jatkuvasti liian kireällä, jos puolikiristyvän mitta on otettu korvien takaa koiran kaulan kapeimmasta kohdasta.

Paracordpanta voi punoksesta riippuen olla esim. 13 mm paksu, mikä aiheuttaa sen, että punottaessa pannan mitta suorana on useamman sentin pidempi kuin lopullisen pannan sisämitta. Sisämitta on se, joka määrittää pannan koon kun se on koiran kaulalla.  

Kurrallisiin puolikiristyviin pantoihin tulee asiakkaan ilmoittaman mitan lisäksi noin 15-20 % lisää mittaa kurraosuudesta, jotta pannan pukeminen ja riisuminen onnistuu. Mikäli haluat normaalia lyhyemmän tai pidemmän kurran, ilmoita siitä lisätiedoissa. Jos haluat pannan istuvan naftisti alakaulalla, kannattaa kurraosan olla mahdollisimman pieni. Mikäli arvostat ennemmin pannan helppoa pukemista ja riisumista, on väljemmästä pannasta etua.

Säädettävää solkipantaa varten tarvitaan mitta siitä kohtaa, missä panta istuu, eli hieman alempaa kaulalta. Säädettävää solkipantaa tulee muutaman sentin säätövara, jolloin esim. karvanvaihtelut eri vuodenaikoina voidaan huomioida.

Suosituimmat
44,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

27,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

29,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

23,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

17,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä