KANTIS eli kanta-asiakasohjelma on täällä!

KANTIS eli kanta-asiakasohjelma on täällä!

Olet tärkeä!

Tervetuloa tilaamaan uudestaan ja nauttimaan Kantiksen eduista. <3

Pienellä käsityöyrittäjällä ei ole varaa jatkuviin alennuskampanjoihin, joilla houkutellaan lopulta pelkkää tarkan markan väkeä. Se ei valitettavasti toimi pienyrittäjän näkökulmasta pitkällä tähtäimellä. Uusien asiakkaiden hankinta ja tutustuttaminen tuotteisiin vaatii yleensä melko runsaasti sekä ajallista että rahallista panostusta. Kaikkihan me toki pidämme hyvistä diileistä ja erilaisia kampanjoita voi silloin tällöin olla. 

Kotimaisissa käsityötuotteissa ei usein voi käytännössä olla kovin suuria katteita, sillä hinta karkaisi nopeasti monen ulottumattomiin ja houkutus ostaa toisaalla teollisesti massatuotettuja tuotteita kasvaisi. Yrittäjän on kuitenkin saatava työlleen ja siihen käytetylle ajalle kohtuullinen korvaus ja tuotteessa on oltava myös katetta, jolla katetaan mm. kiinteitä yritystoiminnan kuluja. 

Markkinoinnin budjetti voi olla hyvinkin pieni ja moni yksinyrittäjä käyttääkin somea lähes tai täysin ilman maksettua mainontaa. Tämän takia on yrittäjän näkökulmasta hyvin tärkeää pitää kiinni olemassa olevista asiakkaista. Te muun muassa tunnette tuotteet jo ja olette myös niiden parhaita suosittelijoita. <3 

Haluankin tarjota parhaille ja uskollisille asiakkailleni kiitoksen, joka teille kuuluu!

Saat kantis-alennuksen kaikista QwiDogin valmistamista tuotteista, kun olet ostanut aiemmin vähintään 80 €:lla. 

Huomaathan, että sinun täytyy kirjautua sisään viimeistään kassalle siirtyessä, jotta sinut tunnistetaan Kantikseksi ja saat sinulle tarkoitetun alennuksen. Ostoskorissa ei voi samanaikaisesti olla muita kuin QwiDogin valmistamia tuotteita. Kantis-ohjelma koskee henkilöasiakkaita, eikä ole voimassa tukkuasiakkuuksissa. 

Aiemmat ostot otetaan huomioon 24 kk:n ajalta. 

AIEMMAT OSTOT 24 kkALENNUSPROSENTTISI
väh. 80 €5 %
>120 €10 %
>250 €15 %
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä