HALLOWEEN - ILMAINEN TOIMITUS!

HALLOWEEN - ILMAINEN TOIMITUS!

Halloween on taas täällä! Joko kurpitsat on koverrettu ja hämähäkinseitit aseteltu? Vaikka me Pohjolassa vietämmekin perintesesti Pyhäinpäivää hieman rauhallisemmissa merkeissä kuin tuolla valtameren takana, niin hauskaa voi pitää täälläkin. Otetaan ilo irti yhä pimenevästä vuodenajasta... ;) Heijastavat XL-taluttimet (@koirankirjava IG)kuva @koirankirjava (IG)

Pimeyden takia ajankohtaisia ovat nyt heijastimet ja  muut näkyvyyttä parantavat välineet ja asusteet. QwiDogilla on valikoimassa useita heijastavia värejä paracordia; mustaa, oranssia, kirkasta vihreää, vaaleanpunaista sekä sinistä. Otin myös testiin pienen erän heijastavaa maastonvihreää, sillä vihreitä sävyjä on jonkin verran kyselty, ja tuo tumma armeijanvihreä sopii kivasti yhteen mm. ruskean sävyjen kanssa. Musta sopii yleisesti ottaen kaikkien kanssa, mutta siitä tulee myös kova kontrasti, mikä ei miellytä kaikkien värisilmää. Hieman pehmeämmällä armeijanvihreällä saa tasapainoisemman väriyhdistelmän aikaan. 

heijastava armeijanvihreä paracord

heijastava musta, heijastava armeijanvihreä ja Chocolate Brown paracordKuvassa rinnakkain heijastava musta, heijastava armeijanvihreä ja Chocolate Brown


Pimeys koitti täällä kantakaupungissakin siihen malliin, että huomasin tarvitsevani uuden heijastimen. Tein sitten itselleni ja myös muutamalle asiakkaalle ihanat blingit heijastinpidikkeet. :) Tarvikkeet löytyivät näyttelyhihnamateriaaleista. Pidikkeessä on kätevä klipsi, jolla heijastimen paikkaa voi helposti vaihtaa. Paras paikka heijastimelle on hieman polven yläpuolella liikenteen puolella roikkuen (heijastin saa heilua, jolloin se erottuu paremmin). Heijastinpidikkeitä voi tilata lähettämällä meiliä osoitteeseen ottilia@qwidog.fi tai Facebookin/Instagramin viestitoiminnoilla. Hinta pelkälle pidikkeelle on 9,50 € toimituksineen ja CE-hyväksytyn heijastimen kanssa 13,50 €. 

heijastinpidike


Nauttikaa syksystä (toivotaan, että pahimmat sateet meni jo)! 

t. Ottilia 

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Suosituimmat
48,00 €

Kahden koiran ulkoiluttajan valinta helpompaan ja solmuttomampaan ulkoiluun! Kiinteä tuplatalutin, hihnoja ei voi käyttää erikseen. (ks. Monitoimi-tuplatalutin)

33,00 €

Kolmevärinen Qorento on ohut, noin 4 cm leveä punospanta. Paksuus on alle 1 cm ja panta myötäilee hyvin koiran kaulaa.

39,00 €

Kolmevärinen Qoda on noin 3 cm leveä todella näyttävä, vahva ja paksu punospanta.

27,00 €

Kätevä monitoimitalutin mittatilaustyönä

25,00 €

Kevyt ja kestävä paracordtalutin mittatilaustyönä