Haastattelu luettavissa Canis-lehden näköisversiossa ilmaiseksi!

Haastattelu luettavissa Canis-lehden näköisversiossa ilmaiseksi!

Canis-lehti 3/2017 on luettavissa ilmaiseksi lehtiarkistossa!

" -- Käsityölehdissä on jo vuosia ollut koirien villapaitaohjeita ja joskus myös kaavat ja ohjeet kotitekoisen manttelin tekemiseen. Samalla on noussut innostus tehdä muitakin koirien varusteita itse: pantoja, valjaita, hihnoja, juoksuvöitä… Miksi ostaa kalliita varusteita kaupasta, kun voi tehdä itse nätimpiä helposti kotona? Tai jopa tienata vähän ylimääräistä myymällä näitä tekemiään tuotteita!

 Pitkänlinjan koiratarvikealan toimija Marjaleena Koivisto tunnistaa ilmiön ja puistelee päätään. “Ei. Tavallisella ompelukoneella ei yksinkertaisesti voi tehdä turvallisia varusteita ainakaan isommalle, vetävälle koiralle”, hän sanoo. “Kaikki koirat, kiltit ja rauhallisetkin, voivat ajoittain rynnätä jonkin perään, tai voi sattua jotain muuta, mikä aiheuttaa suurempaa painetta ompeleille – ja ne voivat sitten yhtäkkiä tulla tiensä päähän ja rikkoontua.” -- " 

Näköislehti löytyy täältä: https://www.lehtiluukku.fi/lehti/canis/_read/03-2017/149677.html?p=14 ja juttu löytyy myös auki kirjoitettuna Masseterin sivuilta täältä: http://www.masseter.fi/artikkelit/muu/vaaralliset-varusteet.html

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Uutuudet
28,90 €

Liina koirankoulutukseen ja jäljestykseen PVC-päällystetystä polypropeeninauhasta. Leveys 16 mm

11,90 €

Heijastavalla raidalla varustettu huomiovärinen vinyylipanta. Kokonaispituus 40 cm, sopii kaulaltaan noin 30-senttisille koirille.